Over Denico

Bedrijf

Denico Green Products verkoopt duurzame disposables en composteerbare verpakkingen voor horeca & catering. De producten in ons assortiment worden gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen zoals suikerriet, hout, papier, karton, bamboe en maïs. Dankzij deze milieuvriendelijke alternatieven voor plastic verpakkingen dragen wij samen met onze klanten bij aan de circulaire economie, het verminderen van de CO2-uitstoot en de gigantische plastic afvalberg.

Voor elke culinaire activiteit bieden wij een selectie duurzame disposables aan. In onze webshop vindt u zowel wegwerpservies, bestek en servetten, bekers en rietjes, vetvrij wikkelpapier als diverse take away verpakkingen.

Nature thanks you!

take away verpakkingen

Missie

Denico Green Products heeft als missie om plastic verpakkingen voor voeding & dranken te vervangen door milieuvriendelijke alternatieven gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Samen met onze klanten dragen wij op deze manier bij aan de circulaire economie, het verminderen van de CO2-uitstoot en de gigantische plastic afvalberg.

Wie zijn onze klanten?

Van overheden tot scholen en ziekenhuizen, of horeca zoals hotels, restaurants, cafés, cateraars, foodtrucks, of festivals & events. Onze klanten bevinden zich zowel in België & Nederland als de rest van Europa.

Denico Green Products NV

Blancefloerlaan 179 E 2050 Antwerpen België

Magazijn & kantoor (enkel op afspraak)